Shop - bloemen en planten

Welkom bij onze partner, Ympa.

Waar de mens en natuur met elkaar via een eerlijke samenwerking, kennis, passie en vakmanschap voor duurzaam groen wordt verbonden.

Met duurzaam kweken streven we naar een kweek zonder chemicaliën en vrij van plastic.  Het assortiment wordt lokaal gekweekt door een aantal Belgische en Nederlandse kwekers die deel uitmaken van de coöperatieve vennootschap The Green Community, en dit volgens het kweekcharter van The Green Community.

Wij van The Green Community geloven erin dat we natuur terug natuurlijk kunnen maken met een assortiment van levend groen, vrij van chemicaliën en plastics. Wij streven dat al onze producten en materialen terug te brengen zijn tot hun zuiverste vorm. Wij willen gaan voor zero waste!  

Wij garanderen een transparant teeltproces. Zo weet de consument perfect van waar elk product komt.   

In alles wat we doen, willen we mens, milieu en onze leefomgeving zo minimaal mogelijk belasten. 

Wij promoten de kweker en zijn vakmanschap en het respect voor de seizoenen.

Omdat alle planten rechtstreeks van de verschillende kwekerijen komen en we duurzaam transport organiseren, hebben we enkele dagen nodig om alles te organiseren.

De planten dienen voor zondag 22u00 besteld te worden. Ze worden centraal doorYmpa verzameld en worden de vrijdag nadien met persoonlijk advies bij jullie thuis geleverd.

Geniet van jullie planten!

logo Floraliën Gent
Locatie